четверг, 21 марта 2013 г.

Не подобається вихваляння нового Папи скандальному наміснику Лаври

Павло вважає, що любов Папи до України базується виключно на бажанні зробити країну католицькою.



Согодні Павла обурила прихильність українських журналістів до нового Папи Намісник Києво-Печерської Лаври владика Павло (Лебідь) обурений тим, що українські телеканали активно висвітлювали події з Ватикану з обранням нового Папи і залишили без уваги вибори Болгарського та Антіохійського Патріархів.

Думку митрополита УПЦ (МП) розповсюдила прес-служба Києво-Печерської Лаври. Митрополит незадоволений тим, що з екранів телевізорів постійно твердили: "Ми обрали Папу! У нас є Папа". "У них може й Папа, а у нас Блаженніший митрополит Володимир.
Тому не треба заявляти, що "ми вибрали" від імені всього народу ", - підкреслив митрополит Павло. Обурило намісника Лаври і те, що ЗМІ захоплено характеризували Папу Франциска як противника одностатевих шлюбів, абортів. За його словами, Православна Церква виступала і виступає проти содомізма, проти вбивства дітей, але "чомусь православних патріархів та єпископів наші канали не показують і не розповідають про їхню просвітницьку діяльність з цих питань".

 Разом з усіма цими заявами владика сподівається, що новий Папа буде продовжувати справу свого попередника, який був прихильним до Православної Церкви. Нагадаємо, 19 березня в Римі відбулася інавгурація Папи Франциска. На свято прибули делегації з 132 країн, зокрема глави 34 держав. Вперше в історії на інавгурацію новообраного Папи прибув Вселенський Патріарх Варфоломій I.



Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/skandalnomu-namisnika-lavri-ne-podobayetsya-vihvalyannya-novogo-papi-287089.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий